Kylmäpihlajan majakka on Facebookissa / Lighthouse in Facebookenglishwebcam

MAJAKKARAVINTOLA

Kylmäpihlajan Majakan ravintola sijaitsee majakan siipirakennuksessa toisessa kerroksessa. Ravintolaan mahtuu korkeintaan 70 hlöä. Lisäpaikkoja löytyy terassilta. Ravintolassa on A-oikeudet. Lisäksi kokoustilaan voi tilata virvokkeita, hedelmiä, kahvia ja kahvileipiä.

Majakan ravintola on avoinna päivittäin ajalla 18.5 - 8.9.2024, sekä viikonlopun 13-15.9.2024 (Huom. 15.9 ravintola sulkeutuu klo 14.00).
Lounasbuffet katettuna päivittäin 31.5-11.8.
Lohikeittoa tarjolla päivittäin majakan ollessa avoinna. Ruokaa a 'la carte listalta päivittäin klo 21.30 asti.
Otamme vastaan ruokailevia ryhmiä myös kesäsesongin ulkopuolella , jolloin ruoat valitaan erilliseltä tilausruokalistalta toiveiden mukaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

RUOKALISTAT

Päivitetään.

À la carte
Menu tilausryhmille

RANTAKAHVILA

Vierasvenelaiturien yhteydessä palvelee rantakahvila 100-paikkaisella terassillaan. Rantakahvilassa on myytävänä mm. jäätelöä, virvokkeita ja suolaisia sekä makeita kahvileipiä. Matkamuistomyymälän lisäksi rantakahvilassa on myös postikonttori, josta voit lähetettää postia majakan omalla leimalla ja postimerkillä varustettuna. Lue lisää >

Menu

ALKURUOAT, KEITOT JA SALAATIT

Päivitetään toukokuussa 2024


PÄÄRUOAT

Päivitetään toukokuussa 2024


BURGERIT


Päivitetään toukokuussa 2024


DIPIT JA MAJONEESIT

Päivitetään toukokuussa 2024

LAPSILLE

Päivitetään toukokuussa 2024


JÄLKIRUOAT

Päivitetään toukokuussa 2024


M - maidoton
G - gluteeniton
L - laktoositon
VE - vegaaninen

Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Ryhmämenut:

Pyydä tarjous.Rantakahvila

Vierasvenelaiturien yhteydessä palvelee rantakahvila 100-paikkaisella terassillaan. Rantakahvilassa on myytävänä mm. jäätelöä, virvokkeita, suolaisia ja makeita kahvileipiä, makeisia sekä matkamuistoja.

MATKAMUISTOMYYMÄLÄ

Matkamuistomyymälästä löydät mm. Suklaatilalla käsin tehtyä, majakan omaa nimikkosuklaata ja Raumalaisen pienpanimon (Linden Brewery) Kylmäpihlajan majakka olutta, Kylmäpihlajan historiikkikirjan jne. Myymälässä on myös postikonttori josta voit lähetettää postia majakan omalla leimalla ja postimerkillä varustettuna.


LAIVAYHTEYS SAARELLE

Rauman Saaristokuljetuksen reittiliikenteellä pääset kätevästi Kylmäpihlajalle. Rauman Saaristokuljetuksen alukset M/V Apollonia ja M/V Linnea kuljettavat turvallisesti majakalle. Alusten kotisatama on Suvitien Merijakamo (os. Suvitie 14, 26100 Rauma).

Aikataulut ja hinnasto
Varaa laivaliput


YHTEYSTIEDOT

KOORDINAATIT:
61°8′40″N, 21°18′10″E

SOITA:
045-175 0619

LÄHETÄ POSTIA:
info(at)kylmapihlaja.com

Ylös